Дженифър Лопес няма спирка. След големите вълнения в личния ѝ живот,

...
Дженифър Лопес няма спирка. След големите вълнения в личния ѝ живот,
Коментари Харесай

Поредната смела крачка на Джей Ло

Дженифър Лопес няма спирка. След огромните вълнения в персоналния ѝ живот, изпълнителката и актриса реши да си " почине " и да се концентрира върху кариерата си. Не чакахме дълго, с цел да научим, че Джей Ло е записала още едно достижение в автобиографията си. Но този път не става въпрос за музика или нов филм (въпреки че и това ще забележим напълно скоро от нея). Звездата прави следващата смела крачка в стилния бизнес.
 Дженифър Лопес, годежът и с Бен Афлек и новата й акция за Coach
Джей Ло с две вълнуващи вести

Едната от персонално, а другата - от професионално естество

Лопес стана новият световен дипломат на италианската марка за долни дрехи Intimissimi.

Не бихме си и помислили, че певицата е инцидентен избор на компанията. Освен поради неподражаемото си наличие на сцената и блестящата игра зад камерите Дженифър в действителност си печели безчет почитатели поради усета си към модата. Многократно определяна като фешън икона, Джей Ло просто знае по какъв начин да живее със жанр и класа.

Сандро Веронези, основният изпълнителен шеф на марката, явно не остава апатичен към този нейн гений. Intimissimi се стреми да пробие и разрастне в Съединени американски щати, а за тази цел на помощ се причита Дженифър Лопес. Самата Джей Ло по-рано изясни, че е придобила и запазила " тази композиция от неотстъпчивост и съблазън " от живота си в Бронкс, Ню Йорк.

Генералният управител Марчело Веронези на марката удостовери амбициозния проект за напредък, който се е забавил през последните години поради пандемията от ковид. Като Веронези е изцяло наясно с разликите сред европейския и американския пазар и клиенти, написа Hola.

" Искаме да растем и също по този начин желаеме да разберем по-добре усета и желанията на американците, тъй като двата пазара са разнообразни и съперниците са разнообразни ", съобщи той. И прибавя, че пазарът към този момент наподобява по различен метод след появяването на Victoria`s Secret. Сандро Веронези акцентира, че " има нови марки и ние се надяваме да вземем част от този пазар ".
 Victoria's Secret, метавселената и новината, че марката е запазила името си там
Завръщат ли се ревютата на Victoria`s Secret

Или " ангелите " са забравени вечно?

Това не е първият път, когато Джей Ло театралничи по долни дрехи за фешън къща. В средата на март тя още веднъж нажежи пристрастеностите с фотосесия за акция на Dolce & Gabbana, дружно с топмодела Дейвид Ганди. Изпълнителката театралничи в черно дантелено долни дрехи, демонстрирайки стегнатото си тяло. За злоба и удивление.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР